Peppa pig speelgoed heel leerzaam voor opgroeiende kinderen

Haast alle kleine kinderen zijn dol op de tekenfilm van Peppa pig. Het vierjarig varkentje dat graag heel veel leuke avonturen beleefd met haar familie en haar vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen kunnen nu ook behalve om te kijken naar de tekenfilm, met de peppa pig speelgoed kunnen de kinderen nu ook thuis de leuke avonturen van Peppa pig voortzetten.

Peppa Pig – Playtime to Bedtime House

Wat dacht van te spelen met de Peppa’s Playtime to Bedtime House-speelgoed. Zeer geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en ouder. De speelset heeft drie verdiepingen en vijf kamers net zoals het huis in de tekenfilm. Ook heeft het een knopje die de kinderen kunnen draaien waarmee de kunnen kiezen voor de nacht of dag modus. Zet je het op de nachtmodus dan horen de kinderen ook de woorden ‘’Het is bijna bedtijd’’. Ook Peppa pig praat en horen ze ‘’laten we verstoppertje spelen’’ en horen ze Peppa en haar broertje George snuiven, giechelen en knorren.

Ook kunnen de kinderen het themalied horen die in de tv-show gebruikt wordt en de verschillende geluiden van een levendig huis. Je kan zelfs de klokken horen tikken, de toiletten horen doorspoelen en krekels die hun lawaai maken. Wanneer het op de nachtmodus is, dan zie je zachte lichtjes opfleuren. Er zijn twee hotspots aan de buiten en binnenkant die geactiveerd worden wanneer je een figuur op plaatst, ze reageren verschillend en zijn afhankelijk van de modus waarin ze zich in het huis bevinden. Er is met dit huis zoveel te ontdekken dat de kinderen genoeg avonturen te beleven hebben.

Peppa Pig – Family Motorhome

In de Peppa pig speelgoed collective heb je ook de Family Motorhome. Hiermee kunnen de kinderen doen alsof ze op vakantie gaan samen met Peppa pig en haar familie. Ze kunnen doen alsof ze met de onderweg zijn wanneer ze de camper in voertuig modus zetten. Je kan drukken op het stuur om muziek te horen die herkenbaar is van de film. Het voertuig kan je daarna ook ombouwen tot een RV speelset met verschillende lagen. Zo heb je verschillende plekjes waar er wordt gekookt in een verplaatsbare keuken of kunnen ze rond het kampvuur zitten waar ze genieten van het buitenleven.